Serviciile noastre

Oferim servicii complete, inclusiv evaluarea locului, colectarea exactă a datelor, procesul de proiectare, livrarea și montajul elementelor. 

Evaluarea cerințelor

Ne vom deplasa la fața locului și vom efectua o evaluare pentru obținerea unei imagini precise înainte de începerea producției.

Proiectare

Evaluarea cerințelor este urmată de un proces de proiectare atent, pentru a oferi clientului o imagine completă a aspectului produsului.

Producție personalizată

După comandă și producție, personalul nostru calificat efectuează montajul profesional.

Montaj

Oferim o garanție de până la 5 ani pentru produsele fabricate și distribuite de noi.

WOODSENSE

De ce să ne alegi pe noi?

Precizia lucrărilor, materialele de calitate și clienții mulțumiți sunt lucruri importante pentru noi.

Fiecare comandă este complet unică și personalizată. Realizăm produsele noastre folosind materiale de calitate, în culoarea și forma aleasă de client. Suntem mândri că atât de mulți oameni au ales deja serviciile noastre. Aruncă o privire asupra lucrărilor noastre anterioare și inspiră-te pentru a-ți decora casa!

Ofertă de angajare

Ne-ar plăcea să ne contactezi dacă împărtășești pasiunea și dedicarea noastră pentru lucrul cu lemnul și pentru realizarea de produse unice și elegante, la comandă. Ești genul nostru de persoană dacă nu te temi de o provocare, gândești creativ, îți place să lucrezi în echipă și, bineînțeles, prelucrarea lemnului este pasiunea ta.

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

Avantajele noastre

Calitatea, exigența și precizia execuției sunt de o importanță deosebită pentru noi. Lucrăm cu pasiune și dedicare, pentru a ne asigura că produsele noastre finite vor deservi casa ta pentru mulți ani de acum încolo.