Funcționalitatea se îmbină cu estetica

Dacă nu doriți să faceți compromisuri între funcționalitate și estetică, alegeți echipamentul sportiv de înaltă calitate pe care vi-l oferim. Produsele noastre unice, din lemn, se vor îmbina armonios cu orice stil de interior, fie că este vorba de un spa, un hotel boutique, un hotel de wellness, un complex de apartamente de lux sau o locuință privată.

NOHrD Bike

Bicicleta NOHrD nu face compromisuri în niciun domeniu pentru a oferi cea mai bună experiență de ciclism în interior. Datorita unitatii de transmisie inovatoare si tehnologiei magnetice, fara uzura, NOHrD Bike promite sa fie un instrument de exercitii durabil.

SprintBok

Banda de alergare manuală curbată oferă utilizatorilor toate avantajele unui antrenament de alergare autodeterminat: centura, constând din lamele flexibile din lemn și ingineria precisă a rulmenților cu bile, este alimentată exclusiv de picioarele utilizatorului.

WaterRower

WaterRower este potrivit pentru toată lumea, de la un atlet de elită la un începător complet. Oferind un antrenament cu impact redus, pentru întregul corp, WaterRower este apreciat nu numai pentru beneficiile sale de exercițiu, ci și ca o inovație remarcabilă de design.

Water Grinder

Water Grinder de la NOHrD pentru antrenarea partii superioare a corpului. Exercitand forta fizica si rezistenta, acest aparat simuleaza miscarea naturala a celui care intoarce troliurile pe iahturi pentru a ridica velele, rotind manivela.

NOHrD Elasko

Barurile Nohrd Elasko au în minte experiența ta completă de formare a corpului și a sufletului. Profitați de conceptul unic Elasko Fitness pentru o sesiune completă de antrenament, în care exercițiile de alungire și întinderea nu sunt destinate doar încălzirii și răcoririi, ci sunt o parte integrantă a antrenamentului dvs.

Ganterele NOHrD

Ganterele NOHrD sunt disponibile împreună cu suportul DumbBell-Rack în paletul complet din lemn made by NOHrD. Ganterele și raftul au un design subțire și elegant: diametrele ganterelor sunt păstrate uniforme în fiecare rând de greutate, în timp ce cadrul unghiular din lemn masiv al raftului cu gantere a fost proiectat nu numai pentru a economisi spațiu, ci și pentru o stabilitate extremă.

NOHrD Wall Compact

O stație de antrenament pentru întregul corp, folosind un spațiu minim, NOHrD Wall Compact oferă antrenament de forță și rezistență. Dispunând de renumitele elemente din lemn de înaltă calitate ale NOHrD

Slim Beam

SlimBeam este o piesă versatilă și multifuncțională de echipament de antrenament de rezistență care permite exerciții de antrenament de forță pentru fiecare grupă musculară.

Tria Trainer

Această bancă de exerciții compactă și multifuncțională are un design elegant, minimalist, cu caracteristici de reglare ușoară pentru trei setări diferite de antrenament pentru a permite o gamă largă de exerciții.

Weight Bench

NOHRD WeightBench îmbină perfect excelența în design cu funcționalitatea impecabilă și estetica într-o singură bancă de antrenament versatilă. Fabricat din lemn masiv și piele finisată manual, acest banc de greutăți poate fi ajustat la zece setări diferite pentru a îmbunătăți antrenamentele de presă la bancă.

Wall Bar

Caracteristica pliabilă a barei superioare și echipamentul accesoriu atașabil pentru forță, mobilitate și exerciții cardiovasculare vor face cu siguranță acest produs un allrounder preferat în spațiul dvs. de gimnastică.

Swing Bell

Indiferent dacă este nou în fitness sau un atlet experimentat, antrenamentul SwingBell oferă multe beneficii, de la construirea mușchilor și îmbunătățirea stabilității de bază până la creșterea rezistenței generale.

NOHrD Sling

NOHRD Sling a fost conceput pentru a utiliza greutatea corporală și gravitația pentru a oferi toate beneficiile unui nucleu mai puternic, o flexibilitate generală mai bună și mai multă rezistență. Utilizați antrenamentul cu slingul pentru un antrenament dinamic, cu impact redus, dar extrem de eficient, în care puteți viza mai multe grupe musculare simultan.

NOHrD Squat Rack

SquatRack este un game changer, permițându-vă să vă deblocați întregul potențial în timpul fiecărei sesiuni de antrenament. Oferă o gamă largă de posibilități de exerciții, făcându-l potrivit pentru diferite stiluri de antrenament și niveluri de fitness.

Eau-Me Board

Exercițiile pe o placă de echilibru vă vor antrena coordonarea și simțul echilibrului, deoarece multitudinea de mici mișcări de compensare pe care sunteți forțat să le efectuați vă angajează musculatura profundă, condiționând mișcările și stabilitatea generală.