NOHrD Wall Compact

O stație de antrenament pentru întregul corp, folosind un spațiu minim, NOHrD Wall Compact oferă antrenament de forță și rezistență. Dispunând de renumitele elemente din lemn de înaltă calitate ale NOHrD, designul său se va potrivi perfect în facilitățile de fitness de tip boutique, în sălile de gimnastică de acasă sau discret într-un spațiu de locuit.

NOHrD Wall Compact este construit cu două mașini de cablu: o stivă de greutate și ergometru de schi. Stiva de greutate are o sarcină maximă de 75 kg, cu o caracteristică fluture cu cablu reglabilă pentru mișcări multiple. În plus, designul său dual permite antrenamente simultane de forță pentru o varietate de grupe musculare. În timp ce ergometrul de schi este excelent pentru antrenamente intense pentru întregul corp, deoarece simulează schiul clasic de fond.

Cireș

NOHrD Wall Compact

Frasin

NOHrD Wall Compact

Stejar

NOHrD Wall Compact

Club

NOHrD Wall Compact

Nuc

NOHrD Wall Compact

Shadow

NOHrD Wall Compact

Caracteristici cheie

  • Amprentă mică: ocupă mai puțin spațiu decât o canapea mică cu o amprentă la sol de 122 x 32,5 cm.
  • Mașină 3 în 1: include un aparat de cablu, antrenor de schi fond și 4 perechi de greutăți libere.
  • Depozitare eficientă din punct de vedere al spațiului: toate elementele se depozitează cu ușurință atunci când nu sunt utilizate.
  • Alegerea lemnului: disponibil într-o varietate de modele pentru a completa alte elemente din interior.
  • NOHrD SwingBells: un kettlebell modern, cu perechi de 2kg, 4kg, 6kg & 8kg.
  • Ecran de antrenament integrat: cu o gamă largă de antrenamente cuprinzătoare pentru toate nivelurile de fitness pentru a fi utilizate pe NOHrD Wall Compact.

Pret: 35.975 Ron Tva inclus

Pretul difera in functie de specie de lemn!