A hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően otthona napfényes, világos otthona változik. Közelebb kerül a természethez, miközben családjával az otthonuk nyugalmát élvezi. A speciális vasalatoknak köszönhetően a hatalmas méretek ellenére a teraszajtó szarnyak mozgatása hoz kis erő kifejtése is elegendő.

Válasszon a következő típusok közül

Emelő - Toló

Akár egy egész falat is helyettesíthet ezzel az erkelyajtó típussal. Nagy előnye, hogy a küszöb része botlásveszély nélküli közlekedést biztosít.

Bukó - Toló

Előnye, hogy a szellőztetés az ajtó kinyitása nélkül megoldható. Speciális vasalatnak köszönhetően hatalmas felületek is egy kézzel mozgathatóak.

Hagyományos bukó-nyíló & fix erkélyajtó

Kisebb szerkezetek esetén válassza az egyszerűbb megoldást. Ezen ajtóinkat alacsony küszöbbel is kínáljuk, a kényelmesebb közlekedés érdekében.

Harmonika erkélyajtó

Könnyedén elérhetjük, hogy akar az egész üvegfelület teljesen nyitva álljon előttünk, ezáltal terasszá varázsolva nappaliját! Ha nem szeretne mindig a harmonika funkciót használni, lehetősége van, hogy az egyik szárnyat bukó-nyíló teraszajtokent használja, megkönnyítve ezzel a közlekedést.