Fa - Alu

Harmóniában a természettel egy emberöltőn át. A FA-ALU termékeink ötvözik a hangulatos belső designt a minimál és időtálló külső oldali megjelenéssel. A minőségi fa belül harmóniát teremt, míg a kűlső alumínium borítás hosszú élettartamot és erős tartást biztosít. A prémium megjelenés mellett, a többszörös gumi tömítés, egyedi megoldások, hőszigetelt üvegezés, igényes felületkezelés emeli a Fa – Alu termékeket a luxus kategóriába.

Innova Vision

Az extra vékony keretek és a nagyobb üvegfelületek által kölcsönzött különleges megjelenés mind optikai, mind energetikai előnyt biztosítanak. Az integrált vízelvezetés és UV védelem, a rejtett vasalatok, az egyszerű gondozás kiemelkedő részét képezik a mérnöki csúcstechnológiának.

Innova Vision Hybrid

Az Innova Vision Hybrid a mérnöki csúcstechnológia képviselője amelyben találkozik az időtállóság, az elegancia. A fa természetessége és az alumínium borítás együttese biztosít védelmet a mechanikai sérülések és az időjárás viszonttagságai ellen. A kívül látható fa rész az árnyékolóval illetve a szigeteléssel teljesen eltüntethető annak érdekében, hogy csak az alumínium burkolat látszódjon.

Innova Vision Protect

A letisztult, formabontó vonalvezetés a fa, az üveg és az alumínium egységének tökéletes harmonizációján keresztül valósul meg. A nagyobb üvegfelületnek köszönhetően beáramló több fény gondoskodik a megnövelt komfortérzetről. Az alummínium borítás védelmet nyújt és hosszú távú garanciát jelent a nyílászáró időtálló szépségére és tartósságára.

Innova Vision Protect alu - fa ablakok

Innova Protect Trend

Síkban záródó letisztult vonalvezetésével és páratlan esztétikai megjelenésével a legmodernebb építészeti remekművekhez is kiválóan passzol. Akik a fa nyílászárók természetes megjelenésével szeretnék otthonukat meghitté és bensőségessé varázsolni, azoknak a tölgyfa belső borítást ajánljuk. Rusztikus megjelenésének köszönhetően, színtelen olajjal kezelve a fa érintetlen szépségét csodálhatjuk meg benne.

Innova Protect Classic

Hegesztett sarokkapcsolatok. Erősebb bordázat, vastagabb alumínium. Kívül síkba záródó design. Párkányfogadó elem és saroktömítés.